Dé oplossing voor alle kalk- en ijzeraanslag!
version en Français
 
taalkeuze Home
taalkeuze Toepassingen
taalkeuze Werking en plaatsing
taalkeuze Technische info
taalkeuze Testresultaten
taalkeuze Installatie
taalkeuze Veel gestelde vragen
taalkeuze Contact / Info
WERKING EN PLAATSING

MERUS werkt met de modernste technologie van de 21ste eeuw. De ring werkt op basis van de moleculaire golfbeweging opgeslagen door een informatiedrager in het binnenste van de ring en terug continu uitgezonden. Deze signalen overlappen de eigen typische golfbeweging van kalk en roest in het water.


Deze signalen dringen door in het diepste van alle kanalen en leidingen, en beïnvloeden het gedrag van het water.
Ten gevolge van de trillingen in het water wordt de oplosbaarheid van kalk en roest in het water verhoogd, zodat de kalk en de roest hun vloeibare vorm behouden en zich niet meer afzetten, alsook dat de bestaande neerslag wordt opgelost.

Deze ontwikkelingen zijn mogelijk dankzij de laatste technologische kennis van de moderne kwantumfysica.

Het model van de verschillende frequenties in het gebied van de ultrafijne kwantumvibraties is gemoduleerd door middel van de lasertechnologie op de MERUS ring.


MERUS bestaat dankzij de aard van het basismateriaal dat de informatie opslaat (basis-kristallen). Deze zenden de golfbeweging voor een onbepaalde tijd terug uit. Deze trillingen dringen door in alle types van materialen en zijn geadsorbeerd door het water als resonanties en interfererende signalen (verbindingen waterstof/zuurstof in het watermolecule).
Binnen een seconde wordt deze informatie doorgegeven aan het water zonder dat het water moet stromen.

MERUS kan toegepast worden op alle vloeistoffen en is geldig voor alle verschillende waterkwaliteiten . En dit zonder enige toevoeging van chemische producten of elektromagnetische straling aan het milieu !!!

De MERUS ring wordt rond de waterleiding gemonteerd volgens de juiste buisdiameter. Microfijne bewegingen beïnvloeden het water zodanig dat kalk in het water oplost. Het aanwezige roest wordt afgebroken en lost op.
Door de veranderde watereigenschappen vormt er zich geen nieuwe corrosie.
De leidingen herwinnen hun originele buisdiameter en het water zijn initiële druk.

MERUS wordt toegepast op allerlei soort leidingen (koper, ijzer, kunststof, inox, etc.) en is toepasbaar op : vaatwassers, waterketels, wasmachines, stoomstrijkijzers, koffiemachines, koeltorens, warmtewisselaars, boilers , zwembaden, douches, sprinklers, etc., alsook tegen algen, bacteriën (legionella) en biofouling.

palmtree © 2005