Dé oplossing voor alle kalk- en ijzeraanslag!
version en Français
 
taalkeuze Home
taalkeuze Toepassingen
taalkeuze Werking en plaatsing
taalkeuze Technische info
taalkeuze Testresultaten
taalkeuze Installatie
taalkeuze Veel gestelde vragen
taalkeuze Contact / Info
TESTEN BEWIJZEN

Water heeft verschillende kenmerken en verhoudingen. Onverzadigd water staat namelijk hoog genoteerd onder de meest agressieve vloeistoffen en pakt metalen in het bijzonder hard aan ... dit leidt tot corrosie. Zelfs roestvrij staal in perfecte staat is niet imuun tegen corrosie.
Essentieel verandert Merus de samenstelling van het water niet. Het mag aangenomen worden dat de Merus-ring de corrosie stopt en de simpelste vorm ervan zelfs vernietigt !


TESTGEGEVENS

Roest is een combinatie van ijzer en zuurstof. Merus transformeert driewaardig ijzer naar tweewaardig ijzer. Roestdeeltjes worden verwijderd en weggespoeld tot een film van verzadigd ijzerhoudend zuurstof dat is gevormd op het ijzer.
Het diagram hieronder laat de wisselwerking zien bij het aantal deeltjes die drijven op het water tijdens een bepaalde periode.


WARMWATER KETELS (gesloten cyclus)


De geanaliseerde waterstalen, genomen uit het circulerend water, laten zien hoe de calciumconcentratie in het water gaat stijgen als de kalkafzettingen zich losmaken en oplossen.WARMTEWISSELAAR (remote heater)


De stroommeting laat zien hoe de deeltjes zijn opgelost en weggespoeld wanneer de Merus-ring werd gebruikt. Na een korte periode is de warmtewisselaar terug efficiënt werkzaam ... en dus meer economisch !.

palmtree © 2005