Dé oplossing voor alle kalk- en ijzeraanslag!
version en Français
 
taalkeuze Home
taalkeuze Toepassingen
taalkeuze Werking en plaatsing
taalkeuze Technische info
taalkeuze Testresultaten
taalkeuze Installatie
taalkeuze Veel gestelde vragen
taalkeuze Contact / Info
 
Het gebruik van de MERUS-ring heeft als resultaat dat de leidingen hun originele binnendiameter terug bekomen. Drukverlies en herstellingswerken worden geminimaliseerd en het wordt zelden nog nodig om leidingen te vervangen !

De MERUS-ring is een bio-fysische waterbehandelaar op basis van de moleculaire golfbeweging. Deze ring werkt zonder stroomtoevoer, chemie of magneten. De ring wordt rondom de waterleidingsbuis bevestigd zonder enig snijwerk. De ring werkt onmiddellijk in op roest- en kalkproblemen.

Werking van de ring:
De ring reduceert de kalksteenvorming. Hij geeft onmiddellijk een omslag van roest naar magnetiet en bouwt de aanwezige roest en harde kalksteen af. In het geval van koperen waterleidingsbuizen geeft deze een reductie van de koperionen en vormt binnenin een beschermfilm. De ring werkt op stromend alsook stilstaand water, ook wanneer er geen water stroomt.
Optie: vermindering van het aantal legionella en biofilm.

De MERUS Ring geeft golfbewegingen in het water en be´nvloedt daardoor de fysische eigenschappen van de chemische stoffen in het water, echter zonder de chemie daarin te veranderen.


palmtree © 2005